briefkaart maken
 
Kerstkaarten maken en laten afdrukken met Foto's' voor Mac.
Veel mensen hebben thuis wel een printer staan waarmee ze afdrukken op mooi papier kunnen maken. Dit zorgt ervoor dat je je kerstkaarten sneller en goedkoper kunt maken dan via Apple. Control klik op de kaart om deze op te slaan als PDF.
uitnodiging online maken
Schooltv: Hoe worden 3D-kaarten gemaakt? Een plaatje met diepte. Schooltv: Hoe worden 3D-kaarten gemaakt? Een plaatje met diepte.
Deel je video's' met vrienden en collega's.' Herinner mij later. Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Verwijderd uit Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Je bent niet ingelogd. Je moet ingelogd zijn in Mijn Schooltv om een afspeellijst te kunnen maken.
relatiegeschenken
Fotokaarten.
Maak nu je kaart. Bij fotokaarten.nl maak je als sinds 2004 de mooiste kaarten met eigen foto's. Wij zijn een klein en onafhankelijk bedrijf. Wij bieden een laagdrempelige en klantvriendelijke manier voor het maken van alle soorten persoonlijke kaarten met eigen foto's.
pony
Extra Menu Items.
vergrootglas kopen blokker
Achterkant achter de hand!
We houden van een goed design. Daarom geven we je alle vrijheid om je ontwerp precies te maken zoals jij wilt. Maar we helpen je natuurlijk ook graag. We krijgen vaak de vraag of we ook een standaard achterkantje hebben voor ansichtkaarten.
kaart WikiWoordenboek.
Geluid: kaart hulp, bestand. kaart v / m. een schematische afbeelding van een ruimtelijk gebied op een plat vlak in een verkleinde schaal. een bedrukt kartonnen vel dat met de post verstuurd kan worden Ik stuur je een kaartje. kaartspel een kartonnen of plastic vel uit een kaartspel, om mee te spelen.
Briefkaarten C32252-25 Avery.
Briefkaarten 148 x 105 mm. Inhoud 100 Kaarten / 25 Vellen. Eenvoudig van elkaar te krijgen op de perforatielijn. Bespaar tijd en geld door gebruik te maken van de gratis software en templates op de website van Avery. Geschikt voor alle gangbare inkjet en laserprinters en kopieerapparaten.
Een kaart versturen Fotokaarten.
Eén kaart versturen: zo werkt het. Of je nu een setje kaarten of een losse kaart wilt maken, het begint met jouw foto. Stuur hem in en ontwerp een unieke, persoonlijke kaart. Als je in het bestelformulier aangeeft dat je een losse kaart wilt bestellen, kan je een bezorgdatum kiezen en het adres invullen waar de kaart naatoe moet.
Ansichtkaarten bestellen met jouw eigen bestand.
Dit heeft te maken met de productietechniek en/of de oplage. LET OP: de levertijd van het product verschuift met een werkdag als de deadline voor aanleveren is verstreken. Dit is ook het geval als het bestand door ons wordt afgekeurd.

Contacteer ons