Kaartje sturen
 
Zelf ansichtkaarten maken?
500 stuks tweezijdig full color A6 ansichtkaarten drukken op 235 grams chromokarton voor slechts 4490!, Goedkoop ansichtkaarten drukken. Drukwerk Expert kan goedkoop uw ansichtkaarten drukken. U heeft de keuze uit verschillende gewichten, formaten en papiersoorten. Ansichtkaarten maken is zeer eenvoudig.
Kaartje sturen.
Als u de kaart verzendt, ontvangt de patiënt uw wenskaart via de interne post van ons ziekenhuis. De post wordt de volgende werkdag bij de patiënt bezorgd, in principe alle weekdagen. Kaartje sturen is gratis. Als de patiënt langer dan 24 uur eerder het ziekenhuis heeft verlaten, wordt uw kaart niet nagestuurd. Problemen met kaartje sturen? Meer informatie aanvragen
pakket versturen naar engeland
Stuur een kaartje CWZ.
Attenties voor patiënten. Stuur een kaartje. Attenties voor patiënten. Stuur een kaartje. Geef een bloemetje. Stuur een gratis kaartje. Wilt u een kaartje sturen naar een patiënt? Dat kan digitaal. Wij hebben een mooie selectie kaarten voor u uitgezocht beterschap, voor kinderen, geboorte en overig.
Kaartje
Kaartje sturen.
U bevindt zich hier: Home Opname en bezoek Kaartje sturen. Opname en bezoek. Wilt u gratis een kaartje sturen naar een patiënt? Dat kan nu makkelijk digitaal. Wij hebben mooie kaarten gemaakt, die u rechtstreeks kan adresseren aan de patiënt.
kaartje trekken
Kaartje sturen Catharina Ziekenhuis.
Bellen met de patiënt. Patiënten vinden het vaak leuk om een telefoontje of een kaartje te ontvangen van familie en vrienden. Dan vergeten ze even dat ze ziek zijn. Wilt u een kaart sturen naar een patiënt in ons ziekenhuis?
nlp
Kaarten, bloemen cadeaus Hallmark.
Kaarten maken en kaartjes sturen bij Hallmark is makkelijker dan ooit. Een kaartje versturen? Maak je keuze uit een enorme collectie wenskaarten van de beste kwaliteit. Je kunt ook een kaart versturen en deze naar eigen smaak personaliseren met teksten en leuke decoraties.
stopteken verkeersregelaar
Cards to care: Stuur een echte wenskaart. Cards to care: Home.
Bij verzending op feestdagen kan het iets langer duren. Bovendien steunt u met ieder kaartje een goed doel binnen Vrienden van het MCL. Kijk voor meer informatie op www.mcl.nl. U verstuurt uw kaartje in vijf eenvoudige stappen. Maak uw kaart.
Kaartje
Kaarten maken en kaartje sturen VA 035, Kaartenhuis.nl.
Kaarten maken en kaartje sturen. Tweeling en Meerling. 2 foto's' of meer. Save the date kaarten. Kaartenhuis maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Ik wil een kaartje sturen.
Dit geldt voor kaartjes die u stuurt naar patiënten die zijn opgenomen op een van onze locaties, maar ook voor kaartjes en cadeautjes die u naar andere adressen stuurt. Stuur een kaartje of cadeautje. Vermeld bij het sturen van een kaartje duidelijk de naam van de patiënt en de verpleegafdeling.
Kaartje sturen Radboudumc.
Wanneer uw naasten u een kaartje willen sturen tijdens het verblijf, kunnen zij het volgende adres gebruiken.: Naam van de patiënt. 504 Verpleegafdeling E30. 6500 HB Nijmegen. Ga naar de website van Radboudumc. ga naar hoofdinhoud Ga naar Mijn Radboud.

Contacteer ons