kaart versturen
 
ansichtkaarten maken
Kaartje sturen? VUmc.
Kaartje laten sturen en doneren tegelijk. Zelf een kaart sturen? Kaartje laten sturen en doneren tegelijk. Wilt u een patiënt beterschap wensen of een hart onder de riem steken? Stuur hem of haar dan een echt kaartje, makkelijk online via het internet. KLIK HIER OM VERDER TE GAAN
groothandel chocolade
Goedkoop online kaarten en uitnodigingen maken en versturen Kaartenhuis.nl.
Bij Kaartenhuis ben je altijd verzekerd van de mooiste kaarten voor de laagste prijs. Een kaart versturen via internet was nog nooit zo eenvoudig en goedkoop. Voor deze en vele andere gelegenheden vind je bij Kaartenhuis altijd de juiste kaart voor de scherpste prijs.
drukwerk geboortekaartjes
Kaartje.nl Online echte fotokaarten en wenskaarten maken en versturen.
Je eigen kaarten maken en versturen in 4 stappen is eenvoudig en leuk. Kies een kaart uit onze ruime collectie of upload een foto en maak een persoonlijke fotokaart, schrijf je tekst en laat Kaartje.nl je kaart drukken en per post versturen wanneer jij dat wilt.
pakket versturen
Kaarten versturen als beste getest Kaartje2go.
Het gemak van een kaartje versturen is nog nooit zo groot geweest. Je kan bij ons eenvoudig een kaart bewerken en helemaal maken zoals jij dat wilt. Upload bijvoorbeeld een leuke foto voor een mooie fotokaart of voeg kaders en figuren toe voor een persoonlijke tint.
pakket versturen
Kaartje sturen Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
Kies een kaart naar keuze, vul een persoonlijke boodschap in en de naam/afdeling/kamernummer waar de kaart naar toe gestuurd moet worden. Kaarten voor 13.00 uur gemaakt gaan nog dezelfde dag mee met de post en komen de volgende werkdag aan in het Maasstad Ziekenhuis. Met het versturen van een kaartje via Cards to Care steunt u bovendien de Stichting Vrienden van het Maasstad Ziekenhuis.
muurdecoratie
Kaarten maken online en je kaartje sturen Kaartje2go.
Kaarten versturen kan zelfs tot s avonds 2000: uur. Tot die tijd kun je nog kaarten bestellen vanuit je luie stoel. Lekker makkelijk, want wij regelen alles voor je. Wij drukken jouw kaart op mooi stevig papier en we zorgen er ook nog voor dat jouw kaart op tijd naar de post gaat.
E-cards op GoCards.nl Gratis e-cards versturen!
GoCards.nl Gratis e-cards met muziek versturen! sinterklaas verjaardagskaart felicitatiekaarten beterschapskaart uitnodiging liefdeskaarten felicitatie kaarten uitnodigingskaarten verjaardagkaarten gratis e-cards verjaardag e cards verzenden e card versturen leuke ecards kaartjes e-cards muziek digitale ansichtkaart. Maak je eigen e-card. Maak je eigen e-card.
Kerstkaarten laten versturen gratis verzendservice!
Kerstkaarten direct laten versturen. Om je kerstkaarten direct te laten versturen kies je boven in het menu voor Ontwerpen bestellen. Onder je kaart klik je op Kaarten rechtstreeks laten versturen. In het volgende scherm kies je de papiersoort en het kaartformaat.
Kaartje sturen.
Kaartje naar een patiënt sturen. Wilt u een wenskaart sturen naar een patiënt die is opgenomen in het Flevoziekenhuis of Flevoburen? Kies dan een kaart, vul uw boodschap in en klik op versturen. De kaart wordt geprint en op de verpleegafdeling bezorgd.

Contacteer ons