kaart versturen
 
Zelf ansichtkaarten maken?
500 stuks tweezijdig full color A6 ansichtkaarten drukken op 235 grams chromokarton voor slechts 4490!, Goedkoop ansichtkaarten drukken. Drukwerk Expert kan goedkoop uw ansichtkaarten drukken. U heeft de keuze uit verschillende gewichten, formaten en papiersoorten. Ansichtkaarten maken is zeer eenvoudig.
Kaarten, bloemen cadeaus Hallmark.
Een kaartje versturen? Maak je keuze uit een enorme collectie wenskaarten van de beste kwaliteit. Je kunt ook een kaart versturen en deze naar eigen smaak personaliseren met teksten en leuke decoraties. We helpen je graag met je kaartjes versturen! Lees er hier meer over
klanten kaarten
Medisch Centrum Leeuwarden Kaartje sturen.
Klik op de button om snel en eenvoudig uw kaart te maken.: De kaart wordt vervolgens afgedrukt en dezelfde dag nog mits besteld vóór 20.00 uur verzonden naar de patiënt. Met het versturen van een kaartje via Kaartje2Go steunt u bovendien de Stichting Vrienden van het MCL.
kaart
Kaarten maken online en je kaartje sturen Kaartje2go.
Kaarten versturen kan zelfs tot s avonds 2000: uur. Tot die tijd kun je nog kaarten bestellen vanuit je luie stoel. Lekker makkelijk, want wij regelen alles voor je. Wij drukken jouw kaart op mooi stevig papier en we zorgen er ook nog voor dat jouw kaart op tijd naar de post gaat.
kaart
kaarten maken, online je kaartje sturen Kaartjeposten.nl.
Adresseren, afrekenen en je kaart wordt dezelfde dag nog gedrukt en via Van Straaten Post verzonden. Fotokaarten maak je makkelijk zelf. Kies het type kaart dat je wilt versturen, upload een eigen foto schrijf de tekst en je fotokaart is klaar.
pakket versturen
MeanderMC.nl.
Meander Medisch Centrum is wettelijk verplicht om u toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken en u te informeren over het gebruik daarvan op de site. Meander Medisch Centrum gebruikt cookies voor de volgende doeleinden.: het optimaliseren van de website.
verjaardagskaart
Kaartje sturen Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
Kies een kaart naar keuze, vul een persoonlijke boodschap in stuur deze naar.: Postbus 9100 3007 AC Rotterdam. Kaarten voor 20.00 uur gemaakt gaan nog dezelfde dag mee met de post en komen de volgende werkdag aan in het Maasstad Ziekenhuis. En natuurlijk kunt u ook een kaartje buiten het ziekenhuis laten bezorgen. Met het versturen van een kaartje via Kaartje2go steunt u bovendien de Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis.
wenskaarten
Kaartje sturen.
Kaartje naar een patiënt sturen. Wilt u een wenskaart sturen naar een patiënt die is opgenomen in het Flevoziekenhuis of Flevoburen? Kies dan een kaart, vul uw boodschap in en klik op versturen. De kaart wordt geprint en op de verpleegafdeling bezorgd.
Kaartje
Stuur een kaartje CWZ.
Wij vragen u om niet vaker dan 1 keer per dag een kaart te sturen naar de patiënt. De maximaal toegestane tekst is 500 tekens. Gebruikt u er meer, dan kunnen wij de kaart niet in behandeling nemen. We bezorgen de kaart dezelfde dag of de dag erna.
animatie verjaardagsfeestje
Stuur een e-card Isala.
Wij bezorgen uw kaart bij de patiënt. Maakt u uw kaart voor 7.45 uur, dan wordt deze dezelfde dag bezorgd. Bezorgservice is mogelijk van maandag tot en met vrijdag. Als de patiënt het ziekenhuis heeft verlaten, wordt uw kaart niet nagestuurd.
kaart laten maken

Contacteer ons