fotokaart versturen
 
versturen
versturen
Kaarten maken Direct maken en versturen Fotofabriek.
Voor het versturen van kaarten zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om de kaarten zelf te versturen, de kaarten te versturen naar één geadresseerde of je kunt ervoor kiezen dat de kaarten naar meerdere adressen wordt toegestuurd. Erg handig als je nog op vakantie bent!
koffieapparaat
Ballon versturen met foto en tekst YourSurprise.
Want bij YourSurprise kun je zelf de meest persoonlijke ballon ontwerpen met je eigen naam, foto en tekst in een van onze leuke designs. Zo creëer je zelf een uniek cadeau, waardoor een ballon versturen nog leuker wordt. Cadeautips ballon versturen.
uitnodiging versturen
Hallmark kaart in de App Store.
Snel en attent reageren op een nieuwtje of een jarige feliciteren? In enkele gemakkelijke stappen stuur je een échte kaart of fotokaart. Verstuur een échte kaart met je eigen fotos of maak je keuze uit onze ruime collectie Hallmark-kaarten. Personaliseer je kaart met je eigen fotos en de grappige decoraties. Alles bij de hand.: Altijd keuze uit de leukste kaarten en nieuwste designs. Foto gemaakt met je telefoon? Upload en verstuur m direct als échte kaart! Je kunt al je kaarten nu opleuken met decoraties en eigen fotos. Toegang tot je persoonlijke Hallmark-adresboek. Ook met de app spaar je als lid automatisch mee voor gratis kaarten. Kortom, waar je ook bent, altijd je eigen kaartenwinkel op zak! Al meer dan 2 miljoen-leden gingen je voor! Al meer dan 100 jaar helpen wij je te versturen wat je voelt.
horloge verkopen
Onderwerp: Bijlage versturen met ipad One More Thing.
heb zelf niets van die programmas. Ik dacht laatst ook dat je niets kunt versturen maar daarna dat er dus ook niets valt te versturen. Vanuit apps zelf kun je vaak een artikel wel weer openen in mail en versturen.
Menthol
Vijf iPhone-apps om wenskaarten te versturen.
Voor 199, kun je het hoogglans kaartje laten drukken en versturen. Erg leuk aan Postagram Postcards is dat je de foto uit de kaart kunt drukken om m voor altijd te bewaren. Zo stuur je een kaartje én een foto. Downloaden: Postagram Postcards gratis, iPhone, iOS 5.1. Wil je een fotokaart met de look feel van een oude Polaroid-foto?
koffiebekertjes bedrukken
Fotokaart maken bij Pixum.
een derde DIN A4. U kunt zelfs kiezen of de vouw zich aan de zijkant of aan de bovenkant van de fotokaart bevindt. Neem direct een kijkje in de fotokaarten-shop van Pixum, want een fotokaart zegt meer dan 1000 worden!
AH Fotoservice.
Vijf iOS apps om een persoonlijke ansichtkaart te maken op vakantie appletips.
De kaart wordt onmiddellijk verstuurd en wordt binnen de 5 werkdagen bezorgd bij de ontvanger. Het is zeker het proberen waard, want nu krijg je 3 kaarten gratis om te versturen. De prijzen om een kaart te versturen wereldwijd kosten 199, binnen de USA slechts 099.
Kerstkaarten maken simpel zelf online gratis verzenden.
home Kerstkaarten maken simpel zelf online gratis verzenden. Maak hier je mooiste kerstkaart om te versturen aan je familie en / of vrienden. Alle kerstkaarten zijn online eenvoudig in 4 stappen te maken en te bestellen. Het is mogelijk om een echte proefdruk van je gemaakte kerstkaart te ontvangen.

Contacteer ons